

Descriere
Eggshell Membrane NEM® 500 mg 30 Capsule Membrana Coaja de Ou cu Acid Hyaluronic, Collagen, Chondroitin Sulfate
Pe lângă faptul că îi oferă pielii rezistență și elasticitate, Membrana din Coaja de Ou ajută și oasele, mușchii și tendoanele
să funcționeze mai bine. Eggshell Membrane NEM® 500 mg 30 Capsule
Membrana de coajă de ou este o matrice biologică unică care este compusă din constituenți majori ai articulațiilor, inclusiv condroitină, glucozamină, acid hialuronic, colagen și alte proteine. NEM este un preparat patentat cu membrane de coajă de ou care poate ajuta la menținerea sănătoasă a cartilajului articular și a țesutului sinovial înconjurător prin hrănirea articulațiilor, precum și prin susținerea unui răspuns imunitar echilibrat la uzura zilnică tipică. Studiile clinice demonstrează că NEM poate ajuta la promovarea confortului și flexibilității articulațiilor normale, de obicei în 7-10 zile.
Membrana cojii de ou (NEM) este localizata intre albusul oului si coaja. Ea se poate observa cu usurinta atunci cand cureti un ou fiert. Chiar daca ea nu face parte din coaja oului, membrana aceasta este de fapt atasata de coaja, iar expertii spun ca are numeroase puncte forte. Membrana naturala din coaja de ou contine in principal proteine sub forma de colagen, insa contine si cantitati semnificative de condroitin sulfat, glucozamina si alti nutrienti esentiali pentru mentinerea articulatiilor sanatoase si tratamentul artrozei.
Membrana Coaja de Ou conține în mod natural colagen și nutrienți care ajută la producerea colagenului, ca de exemplu grupul de vitamine B, vitamina E, aminoacizi. Atunci când suntem bolnavi, stresați sau când starea noastră de sănătate este precară, corpul nu mai poate produce cantități suficiente din aminoacizii esențiali, așa că are nevoie de ajutor din surse din exterior. Aici ne ajută alimentația și suplimentele, cum ar fi cele care conțin colagen, cum se întâmplă în cazul capsulelor ce conțin extract din membrana cojii de ou.
Membrana Coajii de Ou Beneficii
- Ajută în cazul afecțiunilor de la nivelul articulațiilor și țesuturilor conjunctive (de exemplu, cartilajul)
Membranele din coaja de ou sunt bogate în nutrienți similari cu colagenul de tip 1 si colagenul de tip 3 în sulfatul de glucozamină, în sulfat de condroitină, acid hialuronic, glicozaminoglicani și aminoacizi. Aceste substanțe sunt extrem de benefice pentru sănătatea articulațiilor și a țesuturilor conjunctive.
De aceea, prin prisma conținutului mare de colagen al membranelor din coaja de ou, extractele din membrane sunt deosebit de utile în tratamentul unor afecțiuni ale țesuturilor conjunctive. Studiile aduc în prim plan o parte foarte importantă și foarte utilă a oului, folosită în medicină: coaja și membranele cojii de ou. Acestea sunt importante deoarece au un conținut mare de colagen, care este relevant în tratamentul afecțiunilor țesuturilor conjunctive, cum ar fi cartilajul articulațiilor.
- Imbunătățește mobilitatea
O cercetare publicată în 2015 a arătat efectele consumului de colagen din membrana cojii de ou, solubil în apă hidrolizată, asupra funcției articulare la persoanele cu durere cronică. Participanții la acest studiu au luat preparate farmaceutice pe bază de membrană din coajă de ou, pe o perioadă de 4 săptămâni, și apoi au luat capsule placebo vreme de 4 săptămâni, cele două cure fiind separate de o pauză de 4 săptămâni.
Când participanții au fost evaluați după administrarea acelor preparate farmaceutice cu membrana din coaja de ou, s-au observat îmbunătățiri semnificative ale mobilității genunchiului, în comparație cu rezultatele observate la aceleași persoane când au luat capsule cu substanța placebo. Mobilitatea s-a îmbunătățit semnificativ și în zona gâtului și a umărului.
- Imbunătățește digestia
Prolina și glicina, doi aminoacizi care se găsesc în colagenul din membranele cojii de ou, îndeplinesc roluri importante în organism. Acești aminoacizi ajută la reconstruirea țesuturilor care căptușesc tractul digestiv. Prin reconstruirea acestui țesut important, aminoacizii țin particulele alimentelor și bacteriile în interiorul intestinelor, acolo unde este locul lor, așadar aceste particule nu pătrund în fluxul de sânge - acolo unde ar declanșa inflamația.
Datorită glicinei si prolinei, colagenul din membranele cojii de ouă ajută la protejarea intestinelor și, în esență, protejează întregul organism de inflamație.
- Imbunătățește calitatea pielii și reduce ridurile
Oamenii de știință susțin că acest colagen este absolut esențial pentru a ne menține pielea mai sănătoasă, cu un aspect întinerit. Iar un studiu a investigat potențialul pe care îl au membranele din coaja de ou, folosite în scop cosmetic. Mai exact, oamenii de știință au vrut să afle dacă hidrolizatul din membrana cojii de ou protejează pielea de riduri, de expunerea la soare și de pierderea umidității din epidermă.
Pe parcursul cercetarii s-au examinat nivelul de acid hialuronic și producția de colagen. Rezultatele studiului au dovedit că membranele din coaja de ou au efecte extraordinare în ceea ce privește atenuarea îmbătrânirii pielii, iar printre aceste efecte se află și capacitatea de a diminua ridurile induse de radiațiile UVB ale soarelui. Așa că, cercetarile au arătat că extractele din membranele cojii de ou sunt o opțiune excelentă pentru a fi folosite în produsele de înfrumusețare.
Utilizare recomandată
Luați 1 capsulă pe zi.
Amount Per Serving | % Daily Value | |
|
||
Calcium | 75 mg | 6% |
|
||
Eggshell Membrane NEM® | 500 mg | * |
|
||
Collagen | 15 mg | |
|
||
Hyaluronic Acid | 2.5 mg | |
|
||
Chondroitin Sulfate | 1 mg | |
|
Produs vegetarian.
Nu contine lapte, alune, arahide,crustacee, peste, soia, gluten, dioxid de titan.
MFG este data productiei, produsele sunt valabile 24 luni de la data inscrisa pe ambalaj.